Over vastgoedkantoor
Moyabell uit Gent

Moyabell is een ├ęcht Gents vastgoedkantoor, gespecialiseerd in het betere vastgoed. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bruisende Arteveldestad op ons actief kennen we de markt enorm goed en hebben we een zeer interessant klantenbestand opgebouwd.

Wie zijn we?

De drijvende krachten achter Moyabell zijn Alejandro Moya en Katrien Huysman. Beiden bezitten we een pak internationale ervaring en de laatste jaren hebben we ons echt vastgebeten in de Gentse vastgoedmarkt.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Wilt u vastgoed kopen, huren of verkopen? Dan bent u bij Moyabell aan het juiste adres. Wij stemmen onze service af op uw behoeften en investeren in een persoonlijke aanpak en een vertrouwensband met onze klanten. Onze focus ligt op het betere vastgoed, waar we met onze grondige marktkennis het verschil kunnen maken. Elke uitdaging kijken we met veel enthousiasme tegemoet en u kan ook altijd rekenen op ons gespecialiseerd advies.

Team Moyabell Team Moyabell

Gratis schatting

Voordat we uw pand verkopen, kan u ons ook inschakelen voor een gratis waardebepaling. Dankzij onze opgebouwde expertise kunnen we u een zeer realistische schatting maken van wat uw huis of appartement precies waard is.

Contacteer ons nu voor verdere informatie